1. Hjem
  2. Aktivitetskonkurranse "LUFTOGLEK
Aktivitetskonkurranse "LUFTOGLEK - headerbilde Tove Amundsen Fuglem

#LUFTOGLEK - FLOTTE PREMIER HVER DAG


Koronaviruset har resultert i at hverdagen er snudd opp ned for mange. Stengte skoler, barnehager, arbeidsplasser og organiserte aktiviteter gir mange utfordringer og frustrasjoner men også muligheter og gleder. Er du og barna friske er det godt å ta en tur ut – om så bare rett utenfor døra.

Nå ønsker Midt-Troms friluftsråd og Statskog SF å bidra til at flere familier kommer seg UT på en artig, sunn og smittefri måte. Bli med på vår aktivitetskonkurranse, med start 18.03. Vi ønsker å presisere at aktivitetene skal skje på en helsemessig forsvarlig måte slik at ikke smittepresset økes. Dere skal ikke oppsøke andre utenfor husstanden, men heller utfordre familier, venner og naboer via elektroniske medier. Alle må til enhver tid følge myndighetenes anbefalinger.

Hver dag kl. 12.00 legger vi ut et nytt aktivitetsforslag på våre facebookside og instagramkonto.
Du og de du bor sammen med, oppfordres til å gjøre aktiviteten, ta bilde av/filme den, legge ut bildet i kommentarfeltet på facebook-konkurransen eller poste det på instagram med emneknaggen #luftoglek

Kl. 12.00 hver dag plukker vi ut en vinner som får en fiskestang fra Statskog. Det blir også trukket ut mindre premier hver dag til heldige deltakere.

Fredagene 27.mars og 3.april plukker vi en ukesvinner som får en sovepose som er gitt av Bardu sport. Det er kun familier med bostedsadresse i Midt-Troms som kan bli trukket ut som vinnere.

Aktivitetskonkurransen #luftoglek går i første til fredag 3.april.

Første aktivitet 18.03:
Gå ut og lag ei SNØLYKT og send inn bilde innen kl 12.00 i morgen 19. mars for å være med i trekningen av premie.

Lykke til:)