1. Hjem
 2. Om oss
 3. Administrasjonen

Hva er et friluftsråd?

Midt-Troms friluftsråd er et interkommunalt samarbeidsorgan som arbeider for hverdagsfriluftsliv i medlemskommunene Senja, Dyrøy, Sørreisa, Målselv og Bardu. Friluftsrådet er et kompetansesenter for friluftsliv i regionen, og ivaretar friluftsoppgaver som er av lik karakter i medlemskommunene. Vårt mål er å øke mulighetene for friluftsliv for innbyggerne i våre medlemskommuner - uavhengig av alder, kjønn, nasjonalitet eller funksjonsnivå. Friluftsrådet har hovedfokus på lavterskel friluftsliv, hverdagsfriluftslivet, og bruken av nærnaturen i vår region.

Vi arbeider nå spesielt med:

• Friluftsliv der du bor - aktivitetsrettede tiltak - frisklivsaktiviteter og integrering i friluft, friluftsskoler, ungdomscamp

• Kompetanse – temakurs, læring i friluft, nettverksarbeid

• Friluftslivets ferdselsårer - med fokus på bærekraftig besøksforvaltning

• Infrastruktur - universell utforming, stier, løyper, friluftslivsanlegg

• Informasjonsarbeid om friluftsliv - turkart og turbrosjyrer 

 

Vi som jobber i Midt-Troms friluftsråd

 

 • Tove Amundsen Fuglem

  Daglig leder

  48272940

  Bardu er bostedskommunen til Tove. Hun mener selv at hun arbeider med og i ett av de vakreste friluftsområdene i Norge. Tove synes alle årstidene har sin sjarm, men er spesielt glad i snø og ski. Denne dama er alltid blid, og ekstra blid blir hun når hun får lufta langrennskia. Tove er rette dame å spørre for teknikk- og smøre-tips!

 • Ingvild Blomseth Helgesen

  Prosjektmedarbeider

  Ingvild er oppfostra i Sørreisa i Midt-Troms, og er et produkt av to uteglade foreldre som indoktrinerte henne i friluftslivet fra første dag. Hun jakter gyldne øyeblikk ute med fjellski, fjellsko, fiskestang soppkurv eller hagle. Helgene er øremerket "fjellro" i kalenderen, og tilbringes helst med storsekken på ryggen, teltet i sekken og fjellski på beina.

 • Thomas Sørmo

  Prosjektmedarbeider

  48186975

  Bardudølen Thomas Sørmo (28) ble i september 2019 ansatt i stillingen som prosjektleder for «Friluftslivets ferdselsårer» i Midt-Troms Friluftsråd. Thomas har en allsidig bakgrunn, både som tømrer og innenfor friluftsliv med bl.a. en bachelor i utmarksforvaltning. På fritida er han glad i vandreturer, jakt og fiske.

Kontoret.JPG

 

Kontorsted er Veksthuset i Bardu. Her er vi når vi ikke er et annet sted.

Støttet av:

tfk_rgb.jpg