1. Hjem
 2. Om oss
 3. Administrasjonen

Hva er et friluftsråd?

Midt-Troms friluftsråd er et interkommunalt samarbeidsorgan som arbeider for hverdagsfriluftsliv i medlemskommunene Senja, Dyrøy, Sørreisa, Målselv og Bardu. Friluftsrådet er et kompetansesenter for friluftsliv i regionen, og ivaretar friluftsoppgaver som er av lik karakter i medlemskommunene. Vårt mål er å øke mulighetene for friluftsliv for innbyggerne i våre medlemskommuner - uavhengig av alder, kjønn, nasjonalitet eller funksjonsnivå. Friluftsrådet har hovedfokus på lavterskel friluftsliv, hverdagsfriluftslivet, og bruken av nærnaturen i vår region.

Vi arbeider nå spesielt med:

• Friluftsliv der du bor - aktivitetsrettede tiltak - frisklivsaktiviteter og integrering i friluft, friluftsskoler, ungdomscamp

• Kompetanse – temakurs, læring i friluft, nettverksarbeid

• Friluftslivets ferdselsårer - med fokus på bærekraftig besøksforvaltning

• Infrastruktur - universell utforming, stier, løyper, friluftslivsanlegg

• Informasjonsarbeid om friluftsliv - turkart og turbrosjyrer 

 

Vi som jobber i Midt-Troms friluftsråd

 

 • Tove Amundsen Fuglem

  Daglig leder

  48272940

  Bardu er bostedskommunen til Tove. Hun mener selv at hun arbeider med og i ett av de vakreste friluftsområdene i Norge. Tove synes alle årstidene har sin sjarm, men er spesielt glad i snø og ski. Denne dama er alltid blid, og ekstra blid blir hun når hun får lufta langrennskia. Tove er rette dame å spørre for teknikk- og smøre-tips!

 • Tonje Midttun

  Friluftskonsulent

  48109474

  Ei kvaløyjente som mesteparten av livet nå har bodd i Bardu, vel etablert med mann, tre unger, tre fuglehunder og en liten flokk med høns. Tonje liker å bruke naturen. Enten som treningsarena med ski eller kart og kompass. Eller der turen i seg selv, eller matauke er målet.

Kontoret.JPG

 

Kontorsted er Veksthuset i Bardu. Her er vi når vi ikke er et annet sted.

Støttet av:

tfk_rgb.jpg