1. Hjem
  2. Ordførerens tur Målselv
Ordførerens tur Målselv - headerbilde

Nå er den andre ordfører-turen klar, og denne gangen går turen til Målselv og gapahuken ved Tømmertjønna.

 
Ordfører Bengt Magne Luneng står bak turforslaget, som han lover passer både for familier og andre. Turen til Tømmertjønna er enkel og passer for alle aldre og nivåer. Dette er også et fint turmål å legge turen innom i mørketida dersom man ønsker å ta med lunsjen eller middagen ut i det fri. Nå burde også forholdene være fine for å leite skiene frem fra boden!

Ordføreren selv tok turen den 3. desember, i godt selskap med nestleder Espen Prestbakmo i Midt-Troms friuluftsråd, flere turglade sambygdinger og en journalist fra Nye Troms. 

Turbeskrivelse: 

Tømmertjønna ligger like sør for Øverbygd, på østsiden av Målselva. Fra Bardufoss, kjør Alapmosiden mot Øverbygd. Ta av på veien mot Skjærhaugen rett før hovedveien krysser Målselva. Etter ca .50 meter er det parkeringsplass på venstre side. Løypa starter fra oppslagstavlen med skilting i retning lagshytta. Det er i underkant 1km til gapahuken ved Tømmertjønna.  Gapahuken eies av SFO på Bjørkeng men er åpen til bruk for alle. Tømmertjønna er en kjempeflott plass for store og små!

 

kartutsnitt tømmertjønna ordf tur målselv.JPG

 

Vinn hodelykt!

For å delta i trekningen om hodelykter fra "Moonlight mountain gear", husk å poste ditt bilde med offentlig profil og hashtaggen #pandemiogmørketid på enten FB eller Instagram, se konkurranseregler her:

https://www.midttroms-friluftsrad.no/b/2437/ordforerens-tur-bli-med-i-trekning-av-hodelykt