1. Hjem
  2. Telltur 2018
Telltur 2018 - headerbilde

På tur i Midt-Troms 2018

 

Velkommen til nye TellTur! Den største endringen i nye TellTur er at utgangspunktet for informasjon starter i kartet. I tillegg lanseres mobil APP i juni med mulighet for "Auto" registrering av turmålet når du kommer til toppskiltet. APPen koster kr.30,- å laste ned og overskuddet går til vedlikehold og løpende oppgradering av denne.

Vi har jobbet på spreng for å få webløsningen klar. Det meste er på plass, men endel detaljer gjenstår og skal videreutvikles. Vi må ut i juni før alt er på plass, men turregistreringen vil være mulig fra tirsdag 29.mai. 

 

Nye TellTur gjør at du nå kan "sanke" turpoeng uansett hvor du er i Norge (der det er TellTur). For å få dette til måtte vi gå for et forenkla poengsystem der alle turene, uansett gradering, fikk 1 poeng. Dette er hovedregelen.

Her er våre turer fordelt på Kommuner og spesialtilpassede konkurranser  

 

   #4 FINE                                                   

Barnas turlag 

  Bardu kommune

 Målselv Kommune

  Sørreisa kommune

  Dyrøy kommune

  Torsken Kommune

 Berg kommune

 Tranøy kommune 

  Lenvik kommune 

Premiering

Kommunene i Midt-Troms har ulik ordning med hensyn til premiering. For nærmere informasjon se den enkelte kommunes åpningsside.

Midt-Troms friluftsråd har også i år «konkurranse» som gjelder for alle kommuner i regionen.

1. Kommunen med flest registrerte turgåere i forhold til innbyggertall.

2. Den turgåeren som går på flest turmål i 2018

3. Uttrekkspremier for deltakere under 16 år.

I år får alle under 16 år en egen premie fra Midt-Troms friluftsråd. Denne vil bli utdelt gjennom din kommune.

4. De som går på alle 4fine turene.

 

Bilder

Vi oppfordrer alle turgåere til å ta bilder på turene sine og legge dem ut på Telltur.no. Vi har egen instagramfeed for Midt-Troms friluftsråd. Det er #utitroms.

Vi har også en Egen fotokonkurranse for de 4fine. Legg ut bilder på Instagram og merk med #4fine 

 

TURinformasjonskart 2018

Midt-Troms friluftsråd har i år laget et eget kart med turforslag og informasjon om turer i regionen. Den er lagt ut i postkassene til alle husstandene i Midt-Troms. I tillegg har friluftsrådet en egen turkalender på våre hjemmesider og på facebook.

 

Turbok for Senja og Midt-Troms. 

Midt-Troms friluftsråd har i samarbeid med flere, gitt ut Turbok for Senja og Midt- Troms høsten 2015. Rundt 120 turer fra våre 8 medlemskommuner på plass i turboka. I tillegg er det med noen turer fra Balsfjord. Vi har valgt ut turer som vurderes som enkel og middels enkle å gjennomføre. http://turboka.no